Елексири – Началото

Билкови Елексири Хлебаров

Билкови Елексири на инж. Хлебаров

В една късна пролетна вечер на 1994г. инж. Хлебаров се обади съвсем неочаквано по телефона и ме помоли за съдействие при разпространението на подобрителя  му за хляб. Бях изненадана и шокирана как и от къде знае телефона ми, но тогава така и не го попитах. Разпитах русенските хлебопроизводители, дали имат интерес към продукта. Единствено мелницата прояви слабо желание да опита. Не мина и седмица и Хлебаров пристигна с трабанта си в Русе. В него момент имах ангажимент и изпратих друг на срещата. За съжаление партньорите не се споразумяха, сделката не се осъществи, но получих подарък ­ голямо шише с шампоан и куп вестници, които не намерих време да прелистя. Семейството ми употребяваше скъпи вносни шампоани и никой не се докосна до подаръка. Благодаря на бога за това, защото от този  1,5 литър шампоан косата ми си възвърна блясъка, еластичността  и спря да окапва.

Шест месеца по-късно отворих магазин. Търсех природосъобразни продукти, когато погледът ми случайно се спря върху интересно интервю с Хлебаров във в. “Феномени”, че е започнал производството на шампоана. Тогава си спомних за вестниците, които нехайно бях пренебрегнала и започнах един по един да ги чета. Пред мен се разкри образ на един фантастичен човек, предопределен от Бога да сътвори чудеса. Разбрах, че, забързана в ежедневието, съм пропуснала важна среща, и реших да се обадя по телефона, за да ми изпрати кашон с шампоан.

Бях изненадана, че ме помни, но този път ми се каза, че трябва лично да отида да си получа стоката.

Така първата ми среща с Хлебаров се състоя м. март 1995 г. Искам да разкажа за нея, защото от тогава започнах да забелязвам “чудесата” в живота си. Тази среща даде ново направление на житейския ми път. Отидох на нея с приятелка, притеснена как ще го позная, а той дойде при нас и започна да говори с мен като че ли се познаваме от векове. Запитах го как разбра коя съм след като около мен имаше толкова други жени, а и знаеше, че ще съм сама. Той се усмихна и започна да ми говори  за прераждания, извънземни и други фантастични истории.

Тогава за пръв път видях и си купих шишенце “Еликсир”, да си призная ­ без особен ентусиазъм. Започнах да продавам шампоаните и супите на Хлебаров, а шишето със скъпоценната течност стоеше забравено в аптечката. Април месец ме изненада обаждане на Хлебаров неописуемо щастлив, че е получил разрешение за производство на еликсирите. Тогава не разбирах колко е важно това и за мен. До този момент, смятах всичко което правя за временно, защото се надявах да започна отново любимата си работа, както мнозина колеги електроинженери.

На следващата седмица бях в София за стока и посетих в Медицинска академия лекуващия ме лекар. Имах туберкулоза на бъбреците от 10 години и лекарите бяха успели да създадат в мен представата, че това заболяване не може да се излекува, а може само да се подържа да не се влошава повече. Научавайки за това Хлебаров ме упрекна за нехайното ми отношение към еликсира, който бях взела от него. Убеди ме, че ако започна да го пия, ще забравя за болестта.

Реших да пробвам. Шест месеца пих по половин шише тинктура на ден. Едва работех и при неописуеми болки изхвърлих невероятни мръсотии от организма си. През това време Хлебаров ме водеше при различни свои клиенти, които пиеха еликсира и ставаха от легло. Така неусетно вярата в действието на извлека стана част от мен. През почивните дни помагах в производството му. Постепенно той стана моя съдба.

Започнах да го подарявам на хора, които имаха нужда от него. Неусетно работата за неговото разпространение и пропагандиране стана основна моя задача. Много хора минаха от тогава през погледа ми, много промени настъпиха в живота ми и започнах да разбирам, какво е еликсирът…

Когато ни нападне болест, ставаме сърдити на света ­ защо сме лишени от правото на здраве. Да, здравето ни е дадено даром и ако ние живеем по законите на Великата Майка природа, то никога не ще ни напусне. За съжаление малцина са тези от нас, които се вслушват в съветите є.

Хората, търсещи помощ от “Еликсира”, идват с нагласата да намерят вълшебната напитка, която да им върне силата и те да продължат да живеят по старому. Затова и понякога остават разочаровани, че пият дълго време, а резултатът понякога идва бавно.

Искам да обясня на хората, че за да се промени следствието, трябва да се промени погрешната програма на организма, водеща до болестта.

Във всяка книжка ще публикуваме различни специфични случаи от досегашните ми наблюдения за действието на еликсирите на инж. Хлебаров, както и мнението на тези, за които еликсирът е станал част от ежедневието им.

Непретенциозен на вид, този продукт е върнал усмивките в много домове. Той представлява водноспиртен извлек от подбрани неотровни български билки. Това е един коктейл от естествени витамини и етерични масла. Досегашните изследвания на продукта показват, че е едно прекрасно профилактично средство, забавящо процесите на стареене, една необходима витаминозна добавка към нашата трапеза, с изразено антиоксидантно действие. Тя ни чисти от натрупаните шлаки и отрови и ни зарежда енергийно.

Употребата е проста и лесна: в чашка с минерална вода се накапват необходимият брой капки. Прилага се и външно за масажи, промивки и като дезинфекциращо средство, изобретателни домакини го използват като консервант.

Галя Колева

Submit to StumbleUponSave on DeliciousShare via email